Schoolkamp Annen 9-10-11 september 2020

Dag 1

Woensdag 9 september zijn we in auto's naar kampeerboerderij Breeland in Annen gereden. Nadat we onze kamers hadden in gericht, gingen we op de step op pad. Nadat we aankwamen bij de plek waar we gingen canadees trekken werd het al gauw een dolle, natte boel. Nadat meester Bert niet eens in de Canadees kwam, sloegen meester Dennis en juf Zwanetta ook nog eens om. Juf Jetske Lysbeth en vele kinderen waren vervolgens niet meer te houden. Waterpret alom. Het vlot bouwen schoot erbij in. Na een lekkere warme douche en een heerlijk bord macaroni, gingen we op pad om het smokkelspel te spelen.

Dag 2

Donderdag 10 september begonnen we met een survival tocht. Over touwbruggen, met een kano en met vlotten hebben we een leuke tocht gemaakt. 's Avonds was het natuurlijk tijd voor de Bonte Avond

Dag 3

Vrijdag 11 september, niet echt de leukste dag van het kamp, want er moest opgeruimd worden. Iedereen was moe. Toch hebben we nog een letterbox speurtocht gedaan. Om 12 uur werden we opgehaald.